(+34) 636 982 042 reservas@montecar.es
Montecar / Empresa

Empresa

Arran de la nostra passió pels cotxes hem creat Montecar Rent a Car amb la meta de ser el proveïdor de lloguer de cotxes premium i luxe al Vallès Oriental, una cosa nova en el mercat en el qual la demanda de solucions de mobilitat premium està incrementant cada dia més. Estem segurs que els nostres cotxes de lloguer satisfaran les expectatives més exigents dels nostres clients que saben apreciar i gaudir d’una experiència PREMIUM.

Els nostres clients són aquelles persones que volen gaudir d’una experiència de conducció premium sense haver de desemborsar una gran quantitat de diners o endeutar diversos anys.

Sabem que el futur de l’automoció és el pagament per ús i volem ser l’acompanyant de confiança en els teus viatges de negoci, vacances i / o esdeveniments especials (casaments, batejos, sopars de negoci, sortides de caps de setmana…).

Si el teu cotxe té una avaria, nosaltres tenim el cotxe de substitució per ajudar-te a seguir arribant al teu destí. Si has de portar el teu cotxe al mecànic o al taller de xapa i pintura i necessites un cotxe per seguir movent-te truca’ns al +34 636.982.042 o +34 934 995 295 i un dels nostres agents t’ajudarà a trobar la solució a les teves necessitats de mobilitat.

Montecar es l’acompanyant idoni pels teus viatges!

¿PREFEREIXES QUE TE TRUQUEM?

¿Necessites més ajuda?

Consulta les nostres preguntes freqüents