(+34) 636 982 042 reservas@montecar.es

Assistència en Carretera

ag. 3, 2020

Només 6 euros al dia per unes vacances tranquil·les?

Com seria saber que, en qualsevol situació, el teu cotxe és remolcat a un taller mecànic o un taller de xapa i pintura si ha patit una avaria a la carretera i disposar d’una solució de mobilitat per continuar el teu viatge fins i tot si l’esdeveniment ocorre a l’estranger?

La cobertura d’Assistència en Carretera permet posar-te al volant sense estrès i viatjar tranquil·lament gaudint de les teves vacances o tenir la tranquil·litat de saber que arribaràs al teu destí en el cas de les reunions de negoci.

La cobertura d’Assistència en Carretera és ideal per a viatges en cotxe tant al país com a Europa (pregunta’ns quins són els països en els quals beneficia la nostra cobertura d’Assistència en viatge). Si surts de viatge amb la intenció de visitar la Costa Daurada, la Costa del Sol, els Pirineus, el País Basc, Galícia, Extremadura, Andalusia …, la nostra cobertura d’Assistència en Carretera et proporcionarà la tranquil·litat necessària perquè el teu viatge sigui el més relaxant, segur i que no hagis de preocupar-te pels possibles incidents que puguin ocórrer a la carretera.

Mai és desitjable tenir una avaria a la carretera i menys amb un vehicle de lloguer, però amb la cobertura d’Assistència en Carretera de “Montecar Rent a Car” no has de preocupar-te, ja que estem disponibles per a tu les 24 hores cada dia de l’any.

T’ajudarem a sol·licitar una grua o resoldre qualsevol necessitat que puguis tenir a causa d’un accident.

Gaudeix els teus viatges i vacances amb màxima tranquil·litat gràcies a la nostra cobertura d’Assistència en Carretera!