(+34) 636 982 042 reservas@montecar.es

Aire Ancient Baths Vallromanes

ag. 3, 2020

aire ancient baths vallromanes

Si busques un lloc on relaxar-te, carregar les piles, aclarir la ment o simplement donar-te un capritx Aire Ancient Baths és la resposta als teus desitjos (diuen que és el millor SPA de Catalunya).

El nou enclavament d’AIRE de Vallromanes es remunta a l’època de la colonització romana. En efecte, com dicta el nom del municipi, van sorgir diverses viles romanes que es van convertir en un assentament romà a la vall (“Vall de romans”). Aire Ancient Baths sempre busca localitzacions espectaculars en edificis històrics restaurats, en aquest cas a una antiga masia que data de 1497. Aire sempre incorpora els elements històrics de l’espai, en aquest cas, una de les sales de massatge es troba a l’antic espai utilitzat per assecar productes agrícoles, mentre que al jacuzzi eren els estables de la casa. Tot el procés de restauració per a albergar el circuit termal, es fa preservant l’estructura original dels edificis.

Pots llegir les ressenyes de més de 290 clients i reservar la seva experiència a Tripadvisor https://www.tripadvisor.es/Attraction_Review-g675099-d8727929-Reviews-Aire_Ancient_Baths_Vallromanes-Vallromanes_Catalonia.html No oblidis que en www.montecar.es trobaràs el cotxe de lloguer que necessites per als teus desplaçaments puntuals de negoci o oci.